Mungesa e testikujve: Mënyra më e lehtë për të njohur një qen të sterilizuar është mungesa e testikujve. Përveçse nuk ka testikuj të dukshëm në skrotumin e tij, ju…

Udhëzuesi për Qentë Mi

Big Rig është kurorëzuar fituesi i çmimit Best in Wrinkles. Kush fitoi Dog Rescue 2022? Fituesi Best in Belly Rubs, Sugar u kurorëzua më i miri në shpëtim. Si të…

Udhëzuesi për Qentë Mi

Ashtu si të gjitha racat e demave, miniaturë Bull Terrier grumbullon shumë masë muskulore në kornizën e tij. Lartësia varion nga 10 në 14 inç dhe pesha nga…

Udhëzuesi për Qentë Mi

A mund të stërvitet një qen agresiv që të mos jetë agresiv? A është e mundur të stërvitni një qen agresiv? Po. Agresioni tek qentë, qoftë ndaj pronarit të qenit apo…

Udhëzuesi për Qentë Mi

A funksionojnë kurset e trajnimit të qenve në internet? Me përjashtim të disa rasteve të rralla, trajnimi virtual është po aq efektiv dhe ndonjëherë më i mirë se seancat e trajnimit personal. Si mund të stërvitem…

Udhëzuesi për Qentë Mi

Si ta bëj qenin tim të vjetër të zbresë shkallët? Bazuar në ato përvoja, unë rekomandoj të provoni shkallët ngjitëse kundër rrëshqitjes ose shkallët me tapet që nuk rrëshqasin. Ju…

Udhëzuesi për Qentë Mi

Pse duhet të merrni një qen kur të dilni në pension? Qentë nxisin një ndjenjë të komunitetit Qentë jo vetëm që ofrojnë shumë shoqëri dhe dashuri më vete, ata…

Udhëzuesi për Qentë Mi

A mund të vendos aloe vera në lëkurën e qenit tim që kruhet? Përgjigje: Po, ju mund të përdorni xhel aloe vera për qentë me lëkurë të kruar për të lehtësuar djegien dhe acarimin….

Udhëzuesi për Qentë Mi

Qentë femra mund të kenë kushte shumë më të rrezikshme për jetën nëse nuk sterilizohen. Ata mund të marrin një infeksion të mitrës, të quajtur pyometra, që kërkon kirurgji urgjente. Nëse kjo…

Udhëzuesi për Qentë Mi

Hiperplazia e gingivave i referohet një gjendjeje mjekësore në të cilën indi i mishit të dhëmbëve (gingival) i qenit inflamohet dhe zmadhohet. Zmadhimi zakonisht shkaktohet nga acarimi për shkak të pllakës dentare…

Udhëzuesi për Qentë Mi